viernes, 17 de marzo de 2017

LA XARXA SOCIAL

La pelicula comença amb Mark Zuckerberg,un noi amb unes capacitats impresionants per a l'informàtica que esta parlant amb una noia i acaben discutint,perque el Mark es creu superior només per anar-hi a una universitat amb més prestigi que la noia,

Un dia en Mark va robar moltes fotografies de noies de moltes universitats i va crear-hi una pàgina web on podies votar quina era la més atractiva escollint entre dues.Aquesta pàgina va tenir un èxit descomunal,en dues hores va arribar a les 22.000 visites.

Un dia uns germans estudiants que feien rem,van proposar-li crear una xarxa social per Harvard,s'ho van proposar a ell despres de veure l'èxit que va tenir la seva anterior pàgina,i ell va acceptar.

En Mark li va explicar l'idea al seu amic Eduard Saverin i li va demanar diners per poder iniciar la pàgina i el seu amic va acceptar repartint-se els beneficis a 70-30%.

En Mark va conèixer a un com ell que va fundar una xarxa social pero van fer li fora de la companya,i van acabar com a socis,cosa que va fer que els beneficis del Eduard baixin a un 0,3%.

Els dos germans van acabar enfadats perque deien que en Mark habia robat la seva idea i l'Eduard també es va enfadar perque sentia que el seu amic li havia engañat

Finalment els dos germans van rebre una compensació econòmica,i l'Eduard va rebre una compensació desconeguda i va ser declarat com a Co-fundador de Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario